Когато планираме новия интериор на кухнята често се фокусираме върху естетиката и някак на заден план остава удобството и сигурността, с които често правим компромиси в полза на цвета, материала и формата на кухненските мебели. Това е така, тъй като не познаваме голяма част от основните принципи за ергономичност в една от най-важните стаи в нашия дом. Това е и основната ни задача - да Ви помогнем да направите кухнята си естетически красива, безопасна и удобна за работа.
Детската стая е едно доста специфично място в дома. За разлика от нас възрастните, децата гледат на света с други очи, а и съответно на своето място у дома. Със сигурност бихме искали да им предоставим най-добрите условия за игра, вдъхновение и развитие. Често се случва да се влияем повече от нашия вкус, да избираме това, което на нас ни харесва. Така лишаваме детето от идентичност. Нашият екип от професионалисти е винаги на разположение за да осигури необходимия хармоничен баланс на вас и вашето малко съкровище.
В днешно време по-голямата част от работния ни ден протича в офисът. Там е мястото където ние провеждаме срещи, комуникираме, създаваме. Изхождайки от съвременното разбиране за офиса като работно пространство, ние се стремим да предложим на нашите клиенти уютна и провокираща работна среда. Нашата цел е да задоволим всички потребности и нужди на клиента според индивидуалните му изисквания за перфектно работно място от проектирането до изпълнението.